Tuesday, July 21, 2009

I'm Not Crazy

I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you I could love you.

"I'm not crazy," he said, furiously scratching his pen across the page. "I'm not crazy, and they can fuck themselves if they try to make me believe it for an instant."
"Relax James, you're going to burst something." Steven was usually right about these things, but his determination to offer unhelpful advice was bordering on sinister. James straightened up from his hunched position over the desk. He glanced once more at his testament to passion and then took the papers and placed them alone in an empty drawer.

Meanwhile, we're all born with mothers, but some of us have lost them.


1 comment: